Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Ceară pentru lemn, Kreidezeit

Ceară Saflor, Kreidezeit

Ceara pentru lemn  Saflor este produsă din ceară de albine, înălbită cu o substanță fără clor, și amestecată cu uleiuri naturale. Tratează suprafețele lemnoase, în interior. Este un produs natural transparent, cu aspect mătăsos, fără mirosuri, fără emisii și ușor de aplicat. Este rezistență la umezeală și mizerie, păstrează textura lemnului și nu îngălbenește. 

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 22 mp/strat

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 55 mp/strat

Ceară, Kreidezeit

Ceara  pentru lemn Kreidezeit este un tratament fără solvent, pe baza de ulei de in, alte uleiuri naturale și ceară de albine. Ea se aplică suprafețelor lemnoase nesupuse uzurii, la interior. Este potrivită pentru mobilier, grinzi și lambriuri, cărora le conferă un aspect mătăsos, în tonuri de miere. Ceara pentru lemn are o acoperire foarte bună, este antistatică, pune în evidență fibra lemnului și poate fi pigmentată cu pigmenți Kreidezeit.

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opţiunea selectată acoperă cca. 15 mp / strat.

Opţiunea selectată acoperă cca.  55 mp/strat

Ceară tare pentru podea, Kreidezeit

Această ceară pentru lemn asigură o protecţie suplimentară suprafeţelor tratate cu ulei rezistent pentru podele, căruia îi accentuează luciul mătăsos. Se utilzează în zonele intens solicitate, dar și pentru uşi, balustrada scărilor şi mobilier. Zonele expuse umezelii şi blaturile de lucru pentru bucătării sunt de evitat. Are in compozitie ulei de in și alte uleiuri naturale, ceară de albine, atinge o consistență cremoasă. Este antistatică, are o bună capacitate de difuzie, previne depunerea murdăriei și se aplică usor.

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opţiunea selectată acoperă cca. 15 mp / strat.

Opţiunea selectată acoperă cca. 55 mp/strat

Emulsie din ceară de Carnauba, Kreidezeit

Produs natural sub formă lichidă, alcătuit din apă, ceară de Carnauba și emulgatori din acizi grași naturali Este utilizat pentru tratarea podelelor din lemn și plută, dar și a mobilierului din lemn, pentru care s-au folosit anterior uleiuri Kreidezeit. Oferă protecție suplimentară împotriva uzurii, respinge murdăria și apa, are capacitate de difuzie, este antistatic, ușor de aplicat și întreținut

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opțiunea selectată acoperă cca. 35mp

Opțiunea selectată acoperă cca. 350mp

Prețuri ceară pentru lemn

Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

7 + 4 =