Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Săpun de Marsilia

Săpun fabricat in Marsilia din ingrediente naturale, precum: săpun de natron, diferite uleiuri de copac și ulei de măsline. Curată orice tip de pardosea din lemn (parchet sau dușumele), indiferent dacă a fost tratată sau nu cu produse pe bază de ulei de in Kreidezeit. Este un produs natural foarte util  și pentru a curăța  gresia, linoleumul, pensule,  unelte de zugrăvit sau alte obiecte de uz casnic. Are un miros plăcut și constituție emolientă, este ideal și pentru igiena mâinilor.

 

Consum/ Necesar

Opțiunea este pentru spălare dușumele de orice tip, linoleum, parchet sau gresie

Opțiunea este pentru spălare pensule sau role

Opțiunea este pentru preparare săpun lichid pentru igiena mâinilor

Soda Kreidezeit

Soda Kreidezeit

Soda Kreidezeit (carbonat de natriu, hidrocarbonat de natriu) este o sare care nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Se utilizează pentru îndepărtarea straturilor vechi de vopsea de ulei, curățarea suprafețelor lăcuite, prevenirea apei dure, îndepărtarea algelor și a mucegaiului de pe suprafețele din lemn sau piatră, diluarea grăsimii și a mizeriei, îndepărtarea mirosurilor etc. Este un produs natural foarte rentabil, cu efect sterilizant.

 

Consum/ Necesar

În funcție de utilizare, se prepară soluția de sodă diluată în apă, respectând instrucțiunile  din fișa tehnică. 

Prețuri accesorii lemn

Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

10 + 3 =