Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Vopsea de var,  Kreidezeit

Vopsea de var-alb, Kreidezeit

Vopseaua pe bază de var pastă Kreidezeit este albă, naturală, fără ingrediente sintetice. Are capacitate excelentă de aderare. Este recomandată pentru persoane alergice, camere de copii, bucătării, băi, dormitoare și este ideală pentru încăperi cu umiditate ridicată. Se comercializează în două variante: vopsea netedă și varianta de vopsea structurată pentru un efect rustic. Vopseaua de var poate fi nuanțată cu pigmenți minerali Kreidezeit.

Consum/ Necesar

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 6 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 33 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 65 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 5 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 25 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 50 mp/strat

Grund de cazeină, Kreidezeit

Amorsă incoloră pentru interior, compusă din cazeină și sodă, transparentă și ușor de prelucrat. Se folosește pentru grunduirea suprafețelor care urmează să fie vopsite sau tencuite cu produsele KREIDEZEIT. Se prezintă sub forma unui praf care se amestecă cu apă, rezultând o amorsă care duce la scăderea puterii de absorbție a suprafețelor puternic absorbante precum și la uniformizarea capacității diferenţiate de absorbţie a suprafeţelor. Are mare putere de difuzie și nu conține conservanți. Straturile suport pot fi tencuieli pe bază de argilă, calcar, ciment și calcar, gips carton, plăci din fibre de gips, piatră și beton.

Consum/ Necesar

În funcţie de capacitatea de absorbţie a suprafeţei, un plic de 250 g praf amorsează între 40 si 60 m².

Prețuri tencuieli și vopsele naturale

Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

12 + 1 =