Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Lazură  lemn, Kreidezeit

Lazură de lemn – ulei incolor, Kreidezeit

Este o lazură lemn incoloră, elastică și rezistentă la intemperii, pe bază de ulei de in și alte uleiuri naturale, potrivită pentru toate tipurile de lemn. Un produs natural și ecologic cu capacitate mare de difuzie a aburului, hidrofug, ușor de aplicat și rentabil. Este transparentă, elastică și rezistentă la intemperii, Pentru aplicațiile exterioare (case de lemn, terase, garduri, ferestre și uși, etc) se protejează de acțiunea razelor UV cu pigmenți Kreidezeit rezistenți la lumina. De altfel, pigmenții naturali adăugați în uleiul incolor pot crea o varietate cromatică impresionantă, lemnul păstrându-și textura, și astfel pot personaliza prin design orice construcție care folosește lemnul, fie la exterior, fie la interior. 

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 12 mp/strat

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 40 mp/strat

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 160 mp/strat

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 320 mp/strat

Pentru comenzi și consiliere, nu ezitați să ne contactați

Lazură de lemn precolorată, Kreidezeit

O lazură  lemn ecologică cu calități excepționale pentru tratarea lemnului exterior. Este compus din ulei de in și alte uleiuri naturale, și conține pigmenţi de pământ sau de oxid de fier din care dobândește culoarea, Lemnul astfel tratat nu se va exfolia, nu se va înnegri, și va fi ușor de reîmprospătat. Lazura de lemn de la Kreidezeit este elastică și rezistentă la intemperii și la ultraviolete, hidrofugă, asigură protecția împotriva putregaiului şi a umezelii stagnante și are un luciu mătăsos, plăcut. Lazura este aplicabilă pe toate tipurile de lemn din zonele exterioare: fațade de case din bușteni sau bârne- noi sau renovate- foișoare, terase, mobilier de grădină, garduri. 

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor:

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 12 mp/strat

Opţiunea selectată acoperă aproximativ 40 mp/strat

Galerie foto proiecte
Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

6 + 10 =