Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Tencuieli naturale

Tencuiala de var, Kreidezeit

Este o tencuială interioară, albă, pe bază de var, deschisă la difuzia vaporilor de apă. Împiedică formarea mucegaiului datorită alcalinității ridicate (ph 13). Este potrivită pentru tencuieli minerale, peste  plăci din gips-carton, beton. Are un aspect  frumos, tradițional, și poate fi utilizată ca tencuială decorativă prin adăugare de pietriș de sticlă, pleavă de orz sau coajă de nucă. Reprezintă totodată suportul ideal pentru vopsele naturale Kreidezeit sau Tadelakt.

Consum/ Necesar

În funcție de granulozitate, și tehnica de aplicare, minim 1,5 kg – 2 kg praf de tencuială / m2 / strat de 1 mm grosime

acoperă cca.1.2mp, grosime strat 1mm

acoperă cca. 5 mp, grosime strat 1mm

acoperă cca. 12mp, grosime strat 1mm

acoperă cca.1.6mp, grosime strat 1mm

acoperă cca. 6mp, grosime strat 1mm

acoperă cca.16mp, grosime strat 1mm

tencuiala de argila conluto

Tencuiala de argilă, CONLUTO

Tencuiala de argilă de la CONLUTO reprezintă soluția naturală, modernă și sustenabilă pentru a crea un cămin sănătos. De aceea este recomandată atât la renovarea caselor vechi, cât și la construcțiile noi. Este un amestec gata de utilizare compus din argilă pentru construcții și nisip, sau argilă, nisip și paie de orz, fără materiale sintetice. Prin adaos de apă se obține mortarul cu calități excepționale, gata de aplicat fie mecanizat, fie manual. Tencuiala de argilă este deschisă la difuzia vaporilor și suportă finisaje cu vopsele care, de asemeni, permit pereților să respire. În funcție de proiect, se poate aplica un strat de tencuială inferioară completat cu altul de tencuiala fină, superioară, sau se poate opta doar pentru unul dintre ele.

lazura precolorata

Grund de pereți, Conluto

Este o amorsă grosieră pentru pereți și tavan, care formează structuri pe bază de esteri vegetali. Reprezintă liantul de lipire pe substraturi dificile pentru tencuieli ulterioare de argilă inferioară și superioară. Se prezintă ca o amorsă albă, permeabilă la vaporii de apă, foarte ușor de prelucrat și dispune de capacitate bună de umplere a stratului suport.

Consum/ Necesar

În funcţie de capacitatea de absorbţie a suprafeţei, aproximativ 83 – 142 ml/mp respectiv 7 – 12 mp/litru

Prețuri tencuieli și vopsele naturale

Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

10 + 3 =