Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Vopsea de ulei, Kreidezeit

Vopsea de ulei, Kreidezeit

Vopsea de acoperire, pe baza de uleiuri vegetale și pigmenți minerali, extrem de rezistență la intemperii. Reprezintă cea mai rezistență soluție naturală pentru protejarea suprafețelor din lemn în exterior.Pentru că este o vopsea fără rășini, nu se fisureaza, nu crapă și nu se exfoliază. Fiind deschisă la difuzia vaporilor, transferul umidității din interiorul lemnului spre exterior se realizează natural, aspect foarte important pentru conservarea lemnului. Este foarte rezistență la intemperii, pigmenții naturali îi dau culoare și protecție la UV. Se livrează gata colorată, pentru vopsiri interioare sau exterioare, în proiecte noi (ferestre, uși), sau la renovarea caselor vechi și reconditionarea monumentelor.

Vezi mai multe detalii

Vopseaua pe bază de ulei polimerizat va fi aplicată conform recomandărilor valabile pentru vopsele pe bază de ulei adică „pornind de la slab până la gras”, respectand stratificatia:
1. Ulei de grunduit, un strat de bază cu capacitate excelentă de penetrare datorită dimensiunii moleculelor sale;
2. Vopsea rezistentă pe bază de ulei – semigrasă – un strat intermediar cu o putere mare de acoperire, cu aspect mătăsos
3. Vopsea rezistentă pe bază de ulei – grasă – strat final pentru a oferi o bună rezistenţă la intemperii, cu aspect lucios

Consum/ Necesar

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor 1 L acoperă cca. 15-20 mp / strat.

Strat intermediar – Semigrasă

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 12 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 40mp/strat

Strat final – Grasă

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 12 mp/strat

Opțiunea selectată acoperă aproximativ 40 mp/strat

Galerie foto proiecte

Produse lemn exterior

Contactează-ne

Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

5 + 15 =