Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

Termoizolații din  fibre de lemn Gutex

Izolațiile termice Gutex sunt soluția perfectă pentru o casă caldă și eficientă energetic, cu respect pentru natură. Fabricate din așchii de lemn de brad și molid, aceste izolații sunt compactate în plăci de mare densitate, oferind o performanță termică de neegalat.

Procesul de fabricație al izolațiilor Gutex folosește tehnologii de ultimă generație, care sunt atât eficiente, cât și prietenoase cu mediul. Plăcile noastre de izolație sunt robuste și durabile, reducând costurile de încălzire și îmbunătățind confortul locuinței dumneavoastră.

Produsele Gutex sunt certificate Natureplus, ceea ce garantează respectarea celor mai stricte standarde în biologia construcțiilor. Această certificare este o garanție a calității, sustenabilității și siguranței, asigurându-vă că alegeți un produs care protejează atât mediul, cât și sănătatea familiei dumneavoastră.

Izolațiile termice din fibre de lemn Gutex sunt mai mult decât un simplu material de construcție. Sunt o investiție în confortul, sănătatea și sustenabilitatea casei dumneavoastră. Cu Gutex, beneficiați de o izolație termică de înaltă performanță, prietenoasă cu mediul și durabilă.

Caracteristici

Plăcile din fibră lemnoasă Gutex răspund tuturor cerințelor tehnice la care se așteaptă omul de la un produs izolator modern și ecologic:

 • sunt excelente izolații termice și fonice;
 • sunt foarte rezistente la șocuri mecanice;
 • oferă cea mai bună protecție a mansardelor și podurilor la arșița pe timp de vara, datorită capacității foarte mari de stocare a căldurii;
 •  sunt deschise la difuzia vaporilor de apă și reglează umiditatea aerului, menținând un climat de locuit sănătos;
 • păstrează structura casei în stare uscată în mod permanent, și evită astfel formarea condensului sau apariția mucegaiului;
 • sunt ignifugate și ușor de montat
 • sunt realizate din materii prime sustenabile și reciclabile.

  Domeniu de utilizare

  Izolațiile termice din  fibre de lemn Gutex sunt termoizolații naturale și ecologice foarte performante pentru case pasive și clădiri nZEB, dar și pentru:

  -izolarea compactă a fatadelor în termosistem;

  -izolarea fatadelor ventilate;

  -izolarea intre elemente de structura si izolarea intre capriori;

  -izolarea acoperisului peste capriori;

  -izolarea interioara la nivelul instalatiilor;

  -izolarea acustica intre nivele;

  -izolarea sub podele sau parchet.

  Izolații din fibre de lemn Gutex

  GUTEX_Thermoflex

  Gutex Thermoflex

  Termoizolație din fibre de lemn flexibilă și omogenă, ideală pentru izolarea acoperișurilor între
  căpriori, a tavanelor, a caselor pe structura de lemn
  Gutex-Thermowall

  Gutex Thermowall

  Termoizolație din fibre de lemn de înaltă calitate structurate în  plăci fibrolemnoare rectangulare, tencuibilă, destinată   izolării fațadelor minerale.

  Gutex Thermowall gf

  Gutex Thermowall-gf

  Termoizolație din fibre de lemn cu îmbinare nut și feder, tencuibilă, destinată în mod deosebit izolării fațadelor  caselor pe structură de lemn.

  Gutex-Multitherm

  Gutex Multitherm

  Termoizolație din fibre de lemn sub formă de placă omogenă, hidrofobă, specială pentru fațade ventilate realizate peste elemente din lemn masiv sau zidărie.

  Gutex-Ultratherm

  Gutex Ultratherm

  Placă izolatoare de mare densitate cu îmbinare nut și feder, parafinată, etanșă la ploaie, excelentă ca termoizolație sub învelitoare.

  Gutex-Multiplex-top

  Gutex Multiplex-Top

  Termoizolație fibrolemnoasă parafinată, ideală la acoperișuri sub învelitoare, peste căpriori sau peste alte plăci izolatoare.

  Gutex Thermosafe-wd

  Gutex Thermosafe-wd

  Termoizolație din fibre de lemn foarte rezistență la presiune, potrivită sub toate tipurile de podele, pentru termoizolarea planșeelor.

  Gutex-Happy-Step

  Gutex Happy Step

  Cea mai bună izolație termică și fonică din fibre de lemn structurate în  plăci fibrolemnoase de grosimi mici, pentru parchet masiv și laminat.

  Prețuri izolații din fibre de lemn Gutex

  Termoizolatii din  fibre de lemn prin injectare Gutex

  Sunt singurele izolații termice naturale Gutex care se aplică prin suflare. Se prezintă sub formă de fibre de lemn vidate în baxuri, procesate din așchii de brad și de molid, o materie primă sustenabilă și reciclabilă. Tehnologiile de fabricație sunt moderne și ecologice. Certificatul Natureplus confirmă că termoizolațiile Gutex corespund celor mai stricte standarde admise de biologia construcțiilor și reprezintă garanția termosistemelor eficiente energetic, ecologice și durabile.

  Caracteristici

  Reprezintă soluția excelentă de izolare prin suflare acolo unde nu este posibilă montarea izolațiilor termice flexibile din fibre de lemn sau din cânepă combinată cu iută.

  • prelucrare fără pierderi;
  • flexibilitate în privința formei spațiului de izolat;
  • aplicare prin injecție, la o densitate cuprinsă între 22-50 Kg fibră /mc, dar și manual, pe suprafețele plane ale podurilor;
  • prin îmbinare la densitatea de injectare fibrele prezintă stabilitate dimensională pe termen lung; 
  • fibrele intră cu presiune și ocupă toate alveolele pereților mansardelor sau podurilor, indiferent de formă lor geometrică; 
  • tratată împotriva insectelor, ignifugată;
  • păstrează toate caracteristicile izolației lemnoase.

  Domeniu de utilizare

  Termoizolație naturală și ecologică foarte performantă pentru case pasive și clădiri nZEB, dar și pentru:

  -izolarea podurilor;

  -izolarea mansardelor între elemente de structură și izolarea între căpriori;

  -construirea pereților caselor din lemn pe structură de stâlpi;

  -izolarea pereților exteriori

  Contactează-ne

  Sunt de acord ca acest website să păstreze datele trimise prin formular, pentru a putea răspunde solicitării mele de ofertă.

  5 + 12 =