Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

În acest articol, vom prezenta Thermo-Hanf® Step, un produs ecologic special creat din fibre de cânepă, care vă poate ajuta să scăpați de multe neplăceri. Este un tip de izolație termică și izolație fonică totodată, ideal pentru pardoseli, care poate fi utilizat atât în cazul parchetului din lemn masiv, cât și al parchetului flotant sau laminat.

Iată pentru ce merită să-l folosiți:

Eliminați scârțâitul din podelele din lemn masiv:

Dacă aveți o podea din scândură de brad, molid sau altă esență lemnoasă și doriți să-i eliminați scârțâitul neplăcut, covorul din cânepă Thermo-Hanf® Step este soluția ideală. El se interpune între lații de montaj și dușumeaua din scândură, asigurând un contact între lemn și izolația termică naturală. Astfel, veți obține o podea silențioasă și confortabilă.

Îmbunătățiți eficiența termică și reglați umiditatea:

Pentru a obține o eficiență termică sporită și pentru a regla umiditatea din încăpere, recomandăm să umpleți complet spațiul dintre lații de montaj cu termoizolația din fibre de cânepă și iută Thermo Hanf Comby Jute, iar apoi să așezați covorul Thermo-Hanf® Step peste acestea. Veți beneficia de o izolare termică excelentă și veți preveni pierderea căldurii prin pardoseală.

Eliminați zgomotul de impact: 

Indiferent dacă aveți etaj intermediar în casă, în cabană sau în blocul de apartamente, izolația naturală Thermo-Hanf® Step reduce zgomotul de impact. Acest produs are proprietăți fonoabsorbante, ceea ce înseamnă că va absorbi zgomotele și va crea un mediu liniștit și plăcut în locuința dvs.Realizați un montaj ușor la orice tip de pardoseală: 

Thermo-Hanf® Step este disponibil sub formă de role cu o lățime de 1m și în trei grosimi diferite. La grosimile de 3mm și 5mm, o rolă acoperă 25 metri pătrați, în timp ce la grosimea de 10mm acoperă 15 metri pătrați. Montajul este foarte simplu și nu aveți nevoie decât de o foarfecă pentru a tăia și a modela izolația în funcție de dimensiunile pardoselii dumneavoastră.

Beneficiați de un produs ce oferă calitate și siguranță: 

Covorul sub parchet Thermo-Hanf® Step  a fost testat și aprobat de către Institutul German pentru Tehnica Construcțiilor din Berlin. De asemenea, produsul este certificat Natureplus, ceea ce garantează calitatea și siguranța materialelor de construcție ecologice, funcționale și sănătoase.

Folosiți izolația perfectă la relocarea caselor vechi:

Izolația termică și fonică Thermo-Hanf® Step este exact ce vă trebuie dacă vă propuneți relocarea caselor din bârne de lemn sau din bușteni. Această pâslă subțire umple și etanșează spațiu dintre bârne, reduce pierderile de căldură și rezistă la intemperii. 

Reglați imperfecțiunile din turnarea șapei:

Având compactitatea unei pâsle care se mai poate încă tasa, covorul    izolator din cânepă poate prelua ușoarele denivelari ale șapei, eliminând astfel costurile aplicării sapei de uniformizare.

Dacă sunteți în căutarea unei izolații termice pentru pardoseală, eficiente și durabile, THERMO-HANF® STEP este alegerea perfectă.

Asigurați-vă că utilizați izolații naturale de înaltă calitate pentru a vă bucura de confortul și eficiența termică dorite în locuință.