Suna acum
}
Program

Luni – Vineri de la 9 la 17 

În ultimii ani, preocuparea pentru protecția mediului înconjurător și reducerea amprentei de carbon a clădirilor a devenit o necesitate. Știm că aproximativ 38% din energia utilizată pentru încălzirea clădirilor rezidențiale și nerezidențiale este responsabilă pentru emisiile mari de dioxid de carbon. Acest lucru ne afectează direct viața, iar fiecare dintre noi își dorește o locuință confortabilă și sănătoasă. Dar cât de sănătoasă este locuința noastră?!

Alegerea de a fi sănătoși, în case sănătoase, depinde de tine!

Casele sănătoase sunt acele locuințe în care materialele de construcție sunt compatibile și permit pereților să respire. Dacă pereții nu respiră natural, un sistem de ventilație cu recuperare de căldură devine indispensabil, însă acesta consumă energie suplimentară. Alegerea de a locui în case sănătoase depinde de fiecare dintre noi, dar informarea corectă despre materialele naturale și eficiente este esențială.

Alegerea materialelor naturale de construcții in combinatii cu izolațiil naturale, eficiente poate îmbunătăți considerabil calitatea locuinței. Iată de ce:

  1. Produs natural inovativ pentru placarea pereților interiori

Placa fibrolemnoasă Isoplaat Standard Natur este o izolație ecologică ideală pentru placarea pereților interiori. Aceasta oferă atât izolare termică, cât și fonică, fiind un suport excelent pentru materialele de finisaj ale pereților interiori.

  1. Placa fibrolemnoasă Isoplaat: mai eficientă energetic decât gips-cartonul

Fabricată din fibre de lemn compactate și legate cu rășini naturale, placa fibrolemnoasă Isoplaat Standard Natur este o termoizolație de înaltă densitate, ideală pentru finisari interioare. Este o alternativă 100% naturală și ecologică la plăcile din gips-carton.

Iată argumentele pentru care merită să o cunoașteți și să o folosiți:

– Izolație naturală ecologică: nu este doar o simplă placă de închidere, ci este și o izolație naturală pentru pereți interiori care permite pereților să respire și asigură un mediu sănătos,

– Conductivitate termică superioară: conductivitatea termică a plăcilor Isoplaat este de 0.049 W/mK, comparativ cu cea de 0.23 W/mK a gips cartonului, reducând pierderile de căldură de 4,6 ori.

– Densitate redusă: densitatea plăcilor Isoplaat este de aproximativ 240kg/mc, mai mică decât cea a gips cartonului.

-Montaj ușor și spornic deoarece o placă acoperă 3,24 mp,

  1. Termoizolația pentru pereții interiori poate fi tencuită

Placa fibrolemnoasă Isoplaat are o rezistență mecanică foarte bună și poate fi tencuită. Pentru a menține un microclimat sănătos în locuință, se recomandă folosirea tencuielilor naturale.

Placa are dimensiuni stabile: 1.20 m lățime și 2.70 m lungime și grosimi de 12 mm și 25 mm.  Aceasta asigură compatibilitatea între materiale, garantând o exploatare pe termen lung a construcției iar pentru menținerea unui microclimat sănătos al locuinței, este recomandat să se folosească Tencuieli naturale, permeabile la vapori.

  1. Pereți care respiră, pentru o sănătate mai bună

Un argument decisiv pentru utilizarea izolațiilor naturale este sănătatea casei. Acolo unde pereții respiră, se reglează umiditatea din încăperi iar mucegaiul nu își face loc.

În aceste condiții, plăcile Isoplaat sunt ideale pentru mansarde, tavane și pereți despărțitori în case pe structură de lemn.

  1. Plăcile Isoplaat – soluția perfectă pentru izolații flexibile

Izolația termică naturală Isoplaat Standard Natur este extrem de eficientă pentru construcțiile pe structură de lemn și mansarde, completând izolațiile flexibile din cânepă, lână, fibre de lemn sau vată bazaltică. Această placă fibrolemnoasă îmbunătățește rezistența termică a pereților, contribuind la economisirea energiei și la reducerea costurilor de încălzire.

Concluzie

Există izolații din fibre naturale, cum sunt plăcile Isoplaat, care ne permit să construim responsabil. Sunt plăci izolatoare interioare care cresc eficiența energetică a locuințelor, îmbunătățesc calitatea microclimatului interior și asigură sănătatea construcției pe termen lung. Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa plăcile Isoplaat, vizitați SIMAD 2016.