Izolația termica naturală sub pardosea THERMO-HANF® STEP

Renovează locuința cu Vopseaua naturală de var Kreidezeit
September 30, 2018
Izolații sănătoase pentru mansarde călduroase – Izolația termică naturală GUTEX Thermoflex
January 25, 2020

Izolația termica naturală sub pardosea THERMO-HANF® STEP

THERMO-HANF® STEP este produsul   ecologic special din gama de izolații termice naturale fabricate din fibre de cânepă, care te scapă  de multe neplăceri, dacă ai ales să-l folosești la timp. Este destinat in principal izolării termice și fonice a pardoselilor. 

În cazul în care pardoseaua  este din scândura de brad, molid, sau altă esență lemnoasă, Thermo-Hanf® Step se interpune  între  lații de montaj și  dușumeaua din scândură. În felul acesta, la presiune,  contactul  este între lemn și izolația termică naturală, iar rezultatul este  că podeaua nu mai scârțâie.

O eficiență termică sporită, insoțită  si de reglarea umidității din incăpere, se obține dacă  spațiul dintre lații de montaj se umple în întregime cu izolație termică naturală din cănepă, peste care se așează covorul Thermo- Hanf®  Step.

Dacă  pardoseaua  aleasă este din parchet flotant sau parchet  laminat, covorul Thermo- Hanf® Step se folosește ca strat de bază  pentru montajul acestuia, având posibilitatea să preia și ușoarele denivelări ale șapei.

In ambele cazuri, se reduce zgomotul de impact, datorită proprietăților fonoabsorbante ale materialului, calitate care   il recomandă   spre a fi folosit ca izolator natural  sub pardoselele  de la etajele  intermediare ale caselor de locuit, cabanelor  sau blocurilor.

Izolatia termică naturală  Thermo- Hanf®  Step se  livrează  sub forma de   role cu lățimea de 1m si se produce in trei grosimi. La grosimi de  3mm si  5mm   rola acoperă 25 mp, iar la grosimea de 10mm acoperă 15mp.

Montajul este foarte simplu, fiind nevoie doar de o foarfecă.

Produsul a fost aprobat de către Institutul German pentru Tehnica Construcţiilor din Berlin, cu numărul ETA05/0037, iar Actul Adiţional German a fost emis cu numărul de Z-23.16-1577. Produsul este certificat Natureplus- simbolul calităţii acordat materialelor de construcţie ecologice, funcţionale şi fără nici un risc asupra sănătăţii.

            Folosiți THERMO-HANF® STEP!  Construiți responsabil!